Welke Pastasaus Voor De Italiaanse Pasta?

Welke Pastasaus Voor De Italiaanse Pasta?

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta? – Welke is hier beter voor, de tomaat of de basilicum? Nou, het hangt af van het recept, maar eerlijk gezegd geef ik de voorkeur aan het laatste. De belangrijkste reden is dat het, in tegenstelling tot de Italiaanse pizza, niet te veel kaas, gehaktballen of zelfs room nodig heeft. Pure tomaten met alleen pit van chilipeper is genoeg, puree met basilicum is een beetje te veel, maar ja, ik ben toch geen Italianoloog, dus wat weet ik ervan?

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta

Pure tomaten met pit van chilipeper (ook bekend als "Worcestersaus") – Een zeer bekende traditionele pastasaus, gemaakt van tomaten, azijn en rode of gedroogde rode pepers. Ook deze heeft een zeer intense smaak en wordt meestal met pasta bereid. Deze saus kan zowel met volkoren penne als met andere soorten pasta worden gebruikt pasta saus met room. Om deze saus te bereiden hoef je alleen maar alle ingrediënten te combineren met olijfolie. Deze heeft natuurlijk wat tijd nodig om alle ingrediënten te blenden, dus meng het met olijfolie en verwarm in de pan tot het mengsel begint te pruttelen.

Deze twee hoofdingrediënten zijn gemakkelijk te bereiden en het enige wat je nog nodig hebt zijn je gepureerde of gehakte tomaten, basilicum en olijfolie. Combineer al deze ingrediënten gewoon in een pan, verwarm de olie en plak je pasta voorzichtig op de voorbereide saus. Serveer dan op pasta-avonden en vertel je vrienden dat je oma Italiaanse pasta niet kon weerstaan!

Informatie over dit onderwerp: Novusventus.shop