Hoe een radiatorverwarmingssysteem te bouwen

radiator conversie

Hoe een radiatorverwarmingssysteem te bouwen

Heeft iemand hier al een radiator omgebouwd naar een Cherokee? Ik ben al jaren aan het kijken hoe ik dit moet doen. Ik denk dat het een behoorlijk project zou zijn en waarschijnlijk meer dan één persoon nodig zou hebben om eraan te werken, plus veel hulpmiddelen. Dit is wat ik denk dat zou werken. Allereerst moet u de onderdelen kopen waaraan u gaat werken, radiatorbekleding en radiatorbekleding.

heeft iemand hier al een radiator omgebouwd naar een Cherokee? Ik ga er nu een beginnen en wil wat hints / tips, dus maak je voertuig niet kapot (ik denk dat het er ongeveer hetzelfde uitziet als toen ik het kreeg), hier zijn een paar foto's die laten zien wat ik denk bij het aanzetten van de verwarming. Het eerste dat u moet doen voordat u iets doet, is controleren of het merk radiatorhoezen/thermische voeringen dat u hebt gekocht, evenals de maat en stijl, overeenkomt Radiatorombouw nodig? Kies voor zelfbouw van 123ombouw.nl. De volgende stap is om je fabrieksthermostaat te controleren om er zeker van te zijn dat je de juiste thermische classificatie hebt gekregen voor de unit die je hebt gekozen. Als je dat allemaal hebt gedaan, ga ik de fabrieksthermostaat verlagen en de aansluitdatum afstemmen op het merk dat je hebt gekocht (je zou een 'andere' thermische roller hebben ontvangen als je een andere had).

Je moet nu de radiatorbekleding installeren en vervolgens de radiator aan de bestaande verwarmingseenheid bevestigen, dit kan worden gedaan met behulp van de instructies die bij de radiator zijn geleverd (ik denk dat het vrij duidelijk is). Vervolgens komt het lastige, het lastige is om te bepalen waar de radiator moet worden geplaatst en waar deze het beste kan worden geplaatst. Ik zou aanraden om de regelklep van de verwarming op of rond ooghoogte te plaatsen, zodat deze dingen als de ventilator of de verwarming niet in de weg zit. Last but not least ga ik de thermostaat aansluiten op de radiator, en hij is klaar voor gebruik!

Klik op deze link: https://123ombouw.nl