Tips voor het verkopen van een huis met een makelaar

Tips voor het verkopen van een huis met een makelaar

Makelaar

Een huis verkopen is heel wat anders dan een nieuw huis kopen. De nadruk ligt op het maximaliseren van het winstpotentieel. Deze tips zijn van toepassing op zowel kopers als verkopers. U wilt immers niet de verkeerde indruk wekken en u wilt zeker geen geld op tafel laten liggen. Hieronder staan enkele dingen die een goede makelaar voor verkopers doet Makelaar Westland met 25+ jaar ervaring – Helm & Heus. Ze zorgen er ook voor dat de veelvoorkomende valkuilen van het verkopen van een huis worden vermeden.

Uw makelaar zal netwerken om kopers te vinden. Ze zullen open huizen opsommen en huizen laten zien, zelfs als je er niet bent. Ze kennen ook de buurt, de markt en de woningen in die buurt. Ze kunnen uw huis ook dienovereenkomstig prijzen. Naast tijdwinst kan een makelaar u ook helpen bij het vinden van tijdelijke woonruimte als u van plan bent om na sluiting een andere woning te kopen. Schakel daarom een makelaar in. De sleutel is om een makelaar te vinden die gespecialiseerd is in de buurt waar u van plan bent uw volgende huis te kopen.

Een goede makelaar doet een vergelijkende marktanalyse van vergelijkbare woningen in uw buurt. Dit betekent dat hij of zij de huidige waarde van uw huis kent op basis van recente verkopen in dezelfde buurt. Daarnaast houdt uw makelaar rekening met actuele aanbiedingen in de buurt om een nauwkeurige aanbiedingsprijs voor uw woning te bepalen. Als de makelaar te veel verschillen vindt, zal hij of zij u daar zeker op wijzen. De beste makelaar kan u helpen bij het maken van de juiste keuze bij de verkoop van uw huis.

Klik hier: Helm & Heus

Related Posts